Rechercher dans ce blog

Sunday, November 26, 2023

Man (41) in Frankrijk bekent dat hij zijn drie dochters (4, 10 en 11) heeft gedood - Het Nieuwsblad

© Shutterstock

In Frankrijk heeft een 41-jarige man bekend dat hij zijn drie dochters van 4, 10 en 11 jaar heeft gedood. De man ging zich zelf aanbieden bij de politie. Hij stond al bekend voor familiaal geweld.

Bron: BELGA, Le Parisien

Het parket bevestigde dat de meisjes zijn overleden. De vader had zich zondagnamiddag aangeboden in een commissariaat in Dieppe, in Normandië. Hij verklaarde er dat hij zijn kinderen had gedood. In zijn huis trof de politie vervolgens de overleden meisjes aan. 

Volgens het parket van Créteil werden de drie kinderen thuis huis gevonden: één op de zetel, de andere twee onder een deken. Twee van hen waren overleden ten gevolge van steekwonden.

“We weten nog steeds niet op welke school de drie meisjes zaten, maar vanaf maandagochtend zullen er uiteraard psychologische begeleidingseenheden worden ingezet na dit verschrikkelijke familiedrama”, belooft Luc Carvounas (PS), de burgemeester van Alfortville.

In het verleden was de man al veroordeeld geweest voor verschillende feiten van huiselijk geweld. Het is niet duidelijk waar de moeder van de kinderen zich bevindt. Zondagmiddag laat werd de moeder nog steeds gezocht door de politie. De politie vreest dat zij ook het slachtoffer is geworden van geweld. Ze woont in Marolles-en-Brie, ook in de Val-de-Marne.

“Ik kan het niet geloven”

In Marolles-en-Brie (Seine-et-Marne), waar de meisjes met hun moeder woonden - en waar het stel woonde voordat ze uit elkaar gingen - reageren de inwoners geschokt. “Hij was vreemd,” zegt een buurvrouw. “Soms dronk hij. De politie kwam verschillende keren langs”, klinkt het. De jonge vrouw, die de 36-jarige moeder Samira wel eens tegen het lijf liep, herinnert zich: “Ik zag de meisjes vorige week, op een avond toen ik op weg was van mijn werk naar huis. Ik kan niet geloven dat ze dood zijn. Aan een gele vuilnisbak voor de voordeur van het huisje waar de drie meisjes woonden, hing een roze paraplu met eenhoorns erop.”

Adblock test (Why?)


Man (41) in Frankrijk bekent dat hij zijn drie dochters (4, 10 en 11) heeft gedood - Het Nieuwsblad
Read More

No comments:

Post a Comment

Hoe Zuckerberg ook de zoveelste vernedering in de Amerikaanse Senaat overleeft en al 20 jaar alle concurrentie wegveegt - Het Laatste Nieuws

[unable to retrieve full-text content] Hoe Zuckerberg ook de zoveelste vernedering in de Amerikaanse Senaat overleeft en al 20 jaar alle c...