Rechercher dans ce blog

Friday, October 20, 2023

Ook tijdens zijn vakantie zit hij niet stil: Wout van Aert investeert samen met vrouw Sarah in Belgische kaarsenproducent - Gazet van Antwerpen

© Instagram mondada.collections

Na een lang wegseizoen is het voor Wout van Aert eindelijk tijd om tot rust te komen. De Kempenaar genoot vorige week van een vakantie in Italië, maar het tussenseizoen is ook de ideale gelegenheid om over andere zaken dan de koers na te denken. Over ondernemerschap bijvoorbeeld. Vrijdagochtend maakten Van Aert en vrouw Sarah De Bie alvast bekend te investeren in Mon Dada, een Belgische producent van artisanale kaarsen.

Maxime Caeyman en Dante Bellon

Van Aert is ook naast de fiets een bezige bij. In 2022 investeerde hij nog in de vastgoedbedrijf ‘Heylen Vastgoed’, vrijdagochtend geraakte bekend dat onze landgenoot samen met zijn vrouw Sarah geïnvesteerd heeft in Mon Dada, een Belgische producent van artisanale kaarsen.

“We volgen reeds langer het merk Mon Dada en waren stiekem verliefd op het product”, zo laten Van Aert en De Bie weten in een persbericht. “De handgemaakte kaarsen zijn gewoonweg uniek en spreken velen meteen aan. (...) De liefde voor het product was eigenlijk de aanleiding van deze investering. Het verhaal van Pauline (Dhaenens, oprichtster van Mon Dada, red.) heeft ons echter nog extra overtuigd om in te stappen in haar succesverhaal.”

Pauline Dhaenens in New York. — © Website Mon Dada

Pauline besloot haar eigen bedrijf op te richten in New York nadat ze haar werkvergunning was kwijtgeraakt door de Trump Administration daar. Ze ging naar eigen zeggen op zoek naar “de beste geurkaarsen die op de markt verkrijgbaar zijn” om een nieuw luxemerk van geurende producten te starten. “Niemand zei dat het gemakkelijk zou zijn, maar ik besloot ervoor te werken. Zo hard te werken dat er geen kans op mislukking zou zijn”, zegt ze op haar site.

Maar na zeven jaar in the big apple gewoond te hebben, besloot ze om terug te keren naar België. Ze begon samen met ‘Mom Boss’ in de ouderlijke garage aan de collectie van Mon Dada te werken. Nu staan er zeven dames – of ‘vrouwelijke bazen’ – in het magazijn, die de business draaiende houden.

“Wout en Sarah waren van bij de start van de gesprekken gecharmeerd door het enthousiasme, de passie en de creativiteit die Pauline typeren. De ambities en visie van Mon Dada passen perfect bij hun filosofie over ondernemerschap. Ze scharen zich graag achter Pauline om samen met haar team Mon Dada te laten groeien naar een toonaangevend bedrijf”, zo valt er ook nog te lezen.

Adblock test (Why?)


Ook tijdens zijn vakantie zit hij niet stil: Wout van Aert investeert samen met vrouw Sarah in Belgische kaarsenproducent - Gazet van Antwerpen
Read More

No comments:

Post a Comment

Hoe Zuckerberg ook de zoveelste vernedering in de Amerikaanse Senaat overleeft en al 20 jaar alle concurrentie wegveegt - Het Laatste Nieuws

[unable to retrieve full-text content] Hoe Zuckerberg ook de zoveelste vernedering in de Amerikaanse Senaat overleeft en al 20 jaar alle c...