Rechercher dans ce blog

Saturday, July 22, 2023

Chef Erik Haentjens doet de test en maakt mosselen uit vijf supermarkten: “Hier koop je de grootste én de lekkerste” - Het Belang van Limburg

© Jan Van der Perre

Het mosselseizoen is begonnen en de kenners zijn het eens: het is lang geleden dat de beestjes nog zo lekker waren. Wij gingen te rade bij Erik Haentjens, de ervaren chef van Het Nieuwe Palinghuis, Antwerpens bekendste vis- en zeevruchtenrestaurant. Hij bereidde mosselen van vijf grote supermarktmerken ‘op Antwerpse wijze’ en koos zijn favoriet.

Patrick Vincent

Adblock test (Why?)


Chef Erik Haentjens doet de test en maakt mosselen uit vijf supermarkten: “Hier koop je de grootste én de lekkerste” - Het Belang van Limburg
Read More

No comments:

Post a Comment

Hoe Zuckerberg ook de zoveelste vernedering in de Amerikaanse Senaat overleeft en al 20 jaar alle concurrentie wegveegt - Het Laatste Nieuws

[unable to retrieve full-text content] Hoe Zuckerberg ook de zoveelste vernedering in de Amerikaanse Senaat overleeft en al 20 jaar alle c...