Rechercher dans ce blog

Monday, June 13, 2022

Kleinere terrassen, extra sluitingsdagen of familie inschakelen: zo probeert horeca gebrek aan personeel op te vangen - Gazet van Antwerpen

 

 ©  Patrick De Roo, Simon Mouton

Het zomerweer lijkt definitief te zijn doorgebroken en dan lopen ook de terrasjes vol. Maar er is één groot probleem: horecaondernemers vinden amper personeel om de klanten te bedienen. Iedere zaak gaat daar op zijn eigen manier mee om: de ene sluit drie dagen in de week extra, de andere horecabaas gaat dan maar zelf de afwas doen in zijn restaurant.

Christof Willocx

Adblock test (Why?)


Kleinere terrassen, extra sluitingsdagen of familie inschakelen: zo probeert horeca gebrek aan personeel op te vangen - Gazet van Antwerpen
Read More

No comments:

Post a Comment

Hoe Zuckerberg ook de zoveelste vernedering in de Amerikaanse Senaat overleeft en al 20 jaar alle concurrentie wegveegt - Het Laatste Nieuws

[unable to retrieve full-text content] Hoe Zuckerberg ook de zoveelste vernedering in de Amerikaanse Senaat overleeft en al 20 jaar alle c...