Rechercher dans ce blog

Monday, May 2, 2022

VRT NU is beschikbaar voor Apple TV - Beeld en geluid - Nieuws - Tweakers

De Vlaamse Radio- en Televisieomroeporganisatie heeft zijn VRT NU-videoplatform beschikbaar gesteld op de Apple TV. Eind vorig jaar kwam VRT NU al naar Android en tv-settopboxen. Binnenkort volgt een versie voor Samsung TV.

VRT NU voor Apples tvOS is vanaf maandag te vinden in de App Store. Met de app kunnen gebruikers live naar het journaal kijken of uitgesteld naar een 'ruim aanbod' van VRT-programma's. Sinds december vorig jaar is het videoplatform beschikbaar voor Android en diverse tv-settopboxen.

De VRT meldt dat de versie voor Samsung TV 'binnenkort' volgt. Als die uit is, kunnen eigenaren van recente Samsung-tv's via de downloadwinkel op die televisies de VRT NU-app downloaden. Of er ook een app volgt voor andere platforms, zoals LG's webOS, is nog niet bekend.

VRT NU op Apple TV

Wat vind je van dit artikel?

Geef je mening in het Geachte Redactie-forum.

Adblock test (Why?)


VRT NU is beschikbaar voor Apple TV - Beeld en geluid - Nieuws - Tweakers
Read More

No comments:

Post a Comment

Hoe Zuckerberg ook de zoveelste vernedering in de Amerikaanse Senaat overleeft en al 20 jaar alle concurrentie wegveegt - Het Laatste Nieuws

[unable to retrieve full-text content] Hoe Zuckerberg ook de zoveelste vernedering in de Amerikaanse Senaat overleeft en al 20 jaar alle c...