Rechercher dans ce blog

Thursday, July 15, 2021

Deadline voor online indienen belastingen uitgesteld door no... - De Standaard

De deadline voor het indienen van de belastingaangifte via Tax-on-web wordt opgeschoven. Normaal gezien was de deadline daarvoor donderdag 15 juli om middernacht. ‘Maar door de wateroverlast en de bijhorende stroompannes krijgen de mensen uitstel tot en met 20 juli middernacht’, zo meldt de woordvoerster van minister van Financiën Vincent Van Peteghem (CD&V) aan Belga.

Minister Van Peteghem riep de Belgen eerder al op om niet tot de laatste minuten voor het verstrijken van de deadline te wachten. Vorig jaar werden ongeveer 1,6 miljoen belastingaangiften ingediend via Tax-on-web. Maandag 12 juli om 14 uur waren er 1.376.899 belastingaangiften online ingediend.

Gemachtigden, zoals boekhouders en belastingsdeskundigen, die de belastingaangiften van hun cliënten willen indienen, hebben daarvoor nog tot 21 oktober de tijd. De deadline voor het terugsturen van de papieren belastingaangifte lag dit jaar op 30 juni.

Adblock test (Why?)


Deadline voor online indienen belastingen uitgesteld door no... - De Standaard
Read More

No comments:

Post a Comment

Hoe Zuckerberg ook de zoveelste vernedering in de Amerikaanse Senaat overleeft en al 20 jaar alle concurrentie wegveegt - Het Laatste Nieuws

[unable to retrieve full-text content] Hoe Zuckerberg ook de zoveelste vernedering in de Amerikaanse Senaat overleeft en al 20 jaar alle c...