Rechercher dans ce blog

Monday, June 28, 2021

Elon Musk krijgt wel heel bizar cadeau van Belgische topdokter op 50ste verjaardag - Het Nieuwsblad

De Belgische topdokter Luc Colemont heeft Elon Musk een wel heel bizar cadeau gegeven op zijn 50ste verjaardag: een stuk van de planeet Mars waar een toilet kan komen zodra Musk naar daar verhuist. Dat schrijft Colemont op Twitter, met een bijhorend filmpje en website.

“Gelukkige 50ste verjaardag”, schrijft Colemont maandag op Twitter. “Ik heb je een klein cadeautje gekocht: een toilet op Mars. Ja, dit is geen grap. Waarom? Dat ontdek je op elonstoilet.com.”

Op die website krijg je de uitleg achter het opmerkelijke initiatief van Colemont. Hij kocht een vierkante meter van Mars voor Musk om er een toilet te zetten zodra hij er ooit gaat wonen, zoals Musk al meermaals verkondigd heeft te zullen doen. “50 jaar is de leeftijd waarop het nodig wordt om elk jaar je stoelgang te laten controleren om darmkanker te vermijden.”

Een reactie van Musk op zijn gloednieuwe toilet en stukje Mars kwam er nog niet.

Adblock test (Why?)


Elon Musk krijgt wel heel bizar cadeau van Belgische topdokter op 50ste verjaardag - Het Nieuwsblad
Read More

No comments:

Post a Comment

Hoe Zuckerberg ook de zoveelste vernedering in de Amerikaanse Senaat overleeft en al 20 jaar alle concurrentie wegveegt - Het Laatste Nieuws

[unable to retrieve full-text content] Hoe Zuckerberg ook de zoveelste vernedering in de Amerikaanse Senaat overleeft en al 20 jaar alle c...