Rechercher dans ce blog

Friday, April 30, 2021

Bereken je vaccinatiedatum - De Tijd

De Vlaamse regering heeft een tool gelanceerd waarop iedereen tussen 18 en 64 jaar en geen onderliggende aandoening heeft, kan checken wanneer hij gevaccineerd wordt.

Benieuwd wanneer het rijk van de vrijheid ook voor u in zicht komt? Vanaf nu kunt u dat checken op laatjevaccineren.be. Alle personen tussen 18 en 64 jaar zonder onderliggende aandoeningen kunnen er nagaan wanneer ze een uitnodiging mogen verwachten, wanneer ze een vaccin krijgen en welk vaccin dat hoogst waarschijnlijk wordt.

Het gaat weliswaar om een indicatie, niet om een exacte timing. Leveringsproblemen en andere onverwachte wendingen kunnen altijd roet in het eten gooien.

Vlaanderen heeft bij 1,759 miljoen mensen minstens één dosis van een coronavaccin toegediend, goed voor bijna een derde van de volwassen bevolking. De vaccinatiecampagne focust nu op de 65-plussers en risicopatiënten.

Volgens Vlaams minister van Welzijn Wouter Beke (CD&V) zullen dit weekend 90 procent van de 65-plussers gevaccineerd zijn. Tegen eind mei moeten ook alle personen met onderliggende aandoeningen een vaccin gekregen hebben. Daarna is het de beurt aan de rest van de bevolking.

Let's block ads! (Why?)


Bereken je vaccinatiedatum - De Tijd
Read More

No comments:

Post a Comment

Hoe Zuckerberg ook de zoveelste vernedering in de Amerikaanse Senaat overleeft en al 20 jaar alle concurrentie wegveegt - Het Laatste Nieuws

[unable to retrieve full-text content] Hoe Zuckerberg ook de zoveelste vernedering in de Amerikaanse Senaat overleeft en al 20 jaar alle c...